ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδωσε εντολή για να εκτελέσει ο Γκαρσία το πέναλτι

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έδωσε εντολή για να εκτελέσει ο Γκαρσία το πέναλτι
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε εντολή για το ποιός θα εκτελέσει το πέναλτι στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη… ματιά της ανατροπής του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από τον Ανδρέα Ντόη στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, φαινόταν ότι ήταν πέναλτι.

Μόνο ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς δεν το είδε και εν τέλει χρειάστηκε την βοήθεια του VAR για να σώσει την μεγάλη ζημιά που παραλίγο να προκαλέσει. Διότι αν δεν δινόταν εν τέλει το γήπεδο, η ΑΕΚ θα έχανε την ευκαιρία για το 3-0. Και σε ματς Κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικό να κερδίζεις το πρώτο ματς 2-0 αντί 3-0. Και στην ρεβάνς και αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά και σε επίπεδο τακτικής οι δύο ομάδες διαφορετικά θα πατήσουν το Καραϊσκάκη με το τελικό 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μόλις ο Νταμπάνοβιτς πήγαινε στο VAR ο Νορντίν Άμραμπατ έτρεξε πάνω στον Ματιέ Βαλμπουενά που κρατούσε την μπάλα του αγώνα στα χέρια. Ο Μαροκινός ήταν σίγουρος για την παράβαση, πήρε την μπάλα και πήγε μόνος του στην βούλα του πέναλτι και περίμενε να το εκτελέσει. Όπως είχε κάνει και με τον Ατρόμητο στο 92’ με το σκορ στο 0-0, δίνοντας τη νίκη.

Ο ίδιος θεωρούσε ότι αυτός είναι ο εκτελεστής των πέναλτι όταν είναι στο γήπεδο και θα έπαιρνε ξανά την ευθύνη για ένα μεγάλο γκολ. Ο Λιβάι Γκαρσία όμως πήρε εντολή από τον Ματίας Αλμέιδα για να εκτελέσει αυτός το πέναλτι. Ο ταχύτατος φορ της ΑΕΚ, πήγε αμέσως στον Άμραμπατ, τον… χάιδεψε στο κεφάλι, του πήρε την μπάλα από τα χέρια και του μετέφερε την εντολή. Ο Άμραμπατ οπισθοχώρησε, αλλά όταν δόθηκε το πέναλτι επέστρεψε να βοηθήσει τον Γκαρσία με το… έδαφος στο σημείο του πέναλτι, το οποίο πατούσε για να μην βρει εμπόδιο ο συμπαίκτης του. Μάλιστα, έστελνε πίσω στην θέση του τον Τζολάκη που επιχειρούσε να κάνει mind games στον Λιβάι Γκαρσία. Και όλα πήγαν καλά με το 3-0 και την ΑΕΚ θριαμβεύτρια του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X