Για νίκη και θέαμα η ΑΕΚάρα στα Λιόσια με το Λαύριο υπό το βλέμμα του Αλμέιδα! (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για νίκη και θέαμα η ΑΕΚάρα στα Λιόσια με το Λαύριο υπό το βλέμμα του Αλμέιδα! (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στο Λαύριο

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο (19:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

H Ένωση μετά την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη και την μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Λιμόζ, επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα με μοναδικό σκοπό την νίκη και την καλή εμφάνιση.

Απέναντι της θα βρει μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και προσπαθεί να σώσει την κατηγορία. Η ομάδα του κόουτς Σερέλη δεν έχει πλέον την ευχέρεια να επιλέγει αγώνες και «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια για να βρει νίκες, αφού έχει μόλις δύο μέχρι τώρα.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες πλην Μαυροειδή και πλέον βρίσκεται στην διακριτική του ευχέρεια να επιλέξει αυτούς που θα στελεχώσουν την 12δα. Ακόμα και ο Άλεξ Μάντσεν, είναι καλύτερα, έκανε την εμφάνιση του στην αποστολή απέναντι στην Λιμόζ, όμως δεν αγωνίστηκε. Ο προπονητής της ΑΕΚ, θα πρέπει να διαλέξει για πρώτη φορά ποιος από τους επτά ξένους που διαθέτει στο ρόστερ, θα μείνει εκτός εξάδας σήμερα.

Εννοείται ότι η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση που θα είναι η τελευταία πριν το ταξίδι της ομάδας στην Κρήτη για το Φάιναλ-8.

Σημαντικό γεγονός είναι ότι στον σημερινό αγώνα θα είναι παρόντες ο Ματίας Αλμέιδα και μέλη του προπονητικού τιμ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, μαζί με τον Μπρούνο Άλβες και τον Κουχάρσκι, που θα έρθουν για πρώτη φορά στα Λιόσια να δούνε την «Βασίλισσα».

Διαιτητές στον σημερινό αγώνα, θα είναι ο διεθνής, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και οι Γιώργος Κατραχούρας (Κρήτης) και Ελένη Κωνσταντινίδου (Αχαΐας και Ηλείας).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X