Μαρινάκης: «Δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με όποιον έχει καταντήσει τη Super League 2 συνδικάτο του εγκλήματος»

Ο Ολυμπιακός τα έβαλε με Μπένετ, Μάνταλο, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και... παραδίδει μαθήματα κλάψας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκλεισε την πόρτα στην SL2 που ζήτησε συνάντηση με τους συναρμόδιους φορείς «που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των πολύ σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει».

Η Super League 2 αποφάσισε τη συνέχιση του επ’ αόριστον λουκέτου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πετσοκομμένα χρήματα που προβλέπονται (τελικά) να πάρει από το Στοίχημα ενώ ανακοίνωσε τη σύσταση Επιτροπής για συναντήσεις με τους συναρμόδιους φορείς «που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των πολύ σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει».

Σε αυτούς τους φορείς δεν θα είναι η Super League η οποία με μία επιθετική θέση του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, έκλεισε την πόρτα στην μικρή λίγκα.

«Ο κύριος Μαρινάκης δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν» είναι η του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα συζητήθηκαν στην SL2 σχετικά με επικείμενη συνάντηση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X