Παναθηναϊκός: «Παρεμβαίνουμε για το κύρος του αγώνα, δεν μας νοιάζουν οι ποινές στον Ατρόμητο»

Παναθηναϊκός: «Παρεμβαίνουμε για το κύρος του αγώνα, δεν μας νοιάζουν οι ποινές στον Ατρόμητο»
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης που εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η αντικανονικότητα των δοκαριών στο Περιστέρι εμπεριέχει δόλο αλλά από την άλλη στάθηκε στο κύρος του αγώνα.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

Εμείς θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία. Έχουμε μια πλευρά που λέει θέλω να πάρω έναν αγώνα για 2,5 πόντους και άλλη μια που λέει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει δόλος. Και όντως αυτή η αντικανονικότητα εμπεριέχει δόλο. Πρέπει να αξιολογήσετε μια μέτρηση. Αναφέρθηκε σε αυτά ο κ. Κούγιας. Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε πρωτόγνωρα πράγματα. Είναι αμφίβολο αν ήταν ευθεία οι κάθετες οι γραμμές. Είδαμε πλάνα που είναι λυγισμένο το μέτρο. Και θα πρέπει να λάβετε και τις ακραίες καιρικές συνθήκες».

Ο διαιτητής επέλεξε να κρίνει με βάση το χειρότερο. Με μέσο όρο είναι λιγότερο του 0.8. Όλα τα άλλα περί χαντάκιων δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Άρα όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή. Ο οποίος δεν έθεσε θέμα καν επικινδυνότητας. Δεν ανοίγουμε απλά τον ασκό του αιόλου αλλά μια κερκόπορτα. Φαντάζεστε αυτό που έγινε στο Περιστέρι να γίνει σε Λεωφόρο, Τούμπα και OPAP ARENA. Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα. Θα κρίνεται ένας αγώνας επειδή ένας υπάλληλος έκανε λάθος 3 πόντους στο να κρατήσει μια γραμμή. Θα καθορίσει το πρωτάθλημα μας όχι ο Αραούχο, ο Σπόραρ και ο Χάμες αλλά ένας υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X