Επικός Κούγιας: «Η μεζούρα μπορεί να ήταν ζαρωμένη και να μέτρησε λάθος!»

«Γιούχαραν» τον Αλέξη Κούγια στην Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Επικές, ίσως και γραφικές ατάκες από Κούγια στην εκδίκαση του Ατρόμητος - ΑΕΚ, όπως «η μεζούρα μπορεί να ήταν ζαρωμένη και να μέτρησε λάθος!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικός Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση του Ατρόμητος – ΑΕΚ με τον γνωστό δικηγόρο που υπερασπίζεται τους γηπεδούχους να υποστηρίζει πως «η μεζούρα μπορεί να ήταν ζαρωμένη και να μέτρησε λάθος!».

«Το γήπεδο ελέγχθηκε από τον παρατηρητή αγώνα 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και βρέθηκε κανονικό», είπε αρχικά ο Κούγιας.

«Ο διαιτητής βρέθηκε ξαφνικά με μια κορδέλα μεζούρα στη μέση που του την παρέδωσε η αστυνομία. Πως συνέβη αυτό;», συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους μεζούρες. Μόνο σε τροχαία. Ενέργησε σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι σαν αντικειμενικός και δεν ελέγχθηκε και ποτέ η κορδέλα-μεζούρα. Δίνει λανθασμένα αποτελέσματα καθώς αν είναι ζαρωμένη μπορεί να φέρει αποκλίσεις», ανέφερε ακόμη ο Κούγιας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X