Ο Βόλος ξεμπρόστιασε το πραξικόπημα του Μαρινάκη στη Super League: «Δεν έγινε καμία ψηφοφορία, δεν λήφθηκαν αποφάσεις στο ΔΣ - Ολα αποφασίζονται στην αρχή της σεζόν»

Ο Βόλος ξεμπρόστιασε το πραξικόπημα του Μαρινάκη στη Super League: «Δεν έγινε καμία ψηφοφορία, δεν λήφθηκαν αποφάσεις στο ΔΣ - Ολα αποφασίζονται στην αρχή της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Ο Βόλος ξεμπρόστιασε το «πραξικόπημα» που επιχειρεί στη Super League o Βαγγέλης Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος ξεμπρόστιασε το «πραξικόπημα» του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι «δεν έγινε καμία ψηφοφορία, δεν λήφθηκαν αποφάσεις στο ΔΣ – Ολα αποφασίζονται στην αρχή της σεζόν»

Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το χθεσινό ΔΣ της Superleague.

Ο Βόλος τόνισε πως στην κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της διοργανώτριας έγινε μόνο συζήτηση και καμία ψηφοφορία και δεν τέθηκε ποτέ θέμα τέτοιας όσο ήταν παρών οι άνθρωποί του, δηλαδή μέχρι το τέλος αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποφυγή παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθαρίζει ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών της και όχι ψηφοφορία.

Οσο ο Βόλος συμμετείχε στη συζήτηση δεν τέθηκε κανένα θέμα ψηφοφορίας διότι οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται στην αρχή του πρωταθλήματος.

Αν έγινε ψηφοφορία μετά το πέρας της συνεδρίασης, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε και σίγουρα ο Βόλος δεν συμμετείχε σε αυτή».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X