Μαρινάκης και Αλαφούζος έδωσαν άλλοθι στον Ατρόμητο - «Μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία οι μετρήσεις»

Μαρινάκης και Αλαφούζος έδωσαν άλλοθι στον Ατρόμητο - «Μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία οι μετρήσεις»
Photo Credits: INTIME

Μαρινάκης και Αλαφούζος έδωσαν άλλοθι στον Ατρόμητο στην έκτακτη συνεδρίαση της Super League για τα γήπεδα, όπου δεν παρέστη η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαρινάκης και Αλαφούζος έδωσαν άλλοθι στον Ατρόμητο στην έκτακτη συνεδρίαση της Super League για τα γήπεδα, όπου δεν παρέστη η ΑΕΚ αναφέροντας πως οι μετρήσεις «πρέπει να γίνονται μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία».

Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη και ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου, επί της ουσίας, έδωσαν άλλοθι στην έκτακτη συνεδρίαση της Λίγκας στον Ατρόμητο για τα όσα τραγελαφικά έγιναν την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ.

Οι ΠΑΕ που ήταν παρούσες αποφάσισαν ομόφωνα το πρωί των αγώνων, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιείται, εφόσον το ζητηθεί να γίνονται μετρήσεις στο γήπεδο αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία τύπου λέιζερ όπως ζητάει και η ΟΥΕΦΑ και όχι με μεζούρες.

Από το συμβούλιο όπως προαναφέρθηκε απουσίασε η ΑΕΚ η οποία με επιστολή που έστειλε στη Λίγκα τόνισε: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας οποιαδήποτε απόφαση λάβετε σήμερα». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε λέγοντας «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»: «Δηλαδή η ΑΕΚ νομιμοποιεί την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια αλλά δεν νομιμοποιούμαστε εμείς να συζητήσουμε; Ωραία».

Όλες οι ΠΑΕ πήραν θέση και ξεκαθάρισαν ότι τα παιχνίδια έχουν κανόνες, αλλά άπαντες θέλουν να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε μάλιστα ότι θα πρέπει οι μετρήσεις να γίνονται με λέιζερ κι όχι με μεζούρες. Και συμφώνησαν όλοι με τα παραπάνω λόγια αφού προβλέπεται από τη FIFA όπως είπε και ο υπεύθυνος γηπέδων στη SL.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X