Ντροπή: Οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό για «ραντεβού» με άλλους χούλιγκαν, πάνω από τους νεκρούς της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)

Ντροπή: Οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό για «ραντεβού» με άλλους χούλιγκαν, πάνω από τους νεκρούς της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)

Πανό για «ραντεβού» με άλλους χούλιγκαν κρέμασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πάνω από αυτό με τους νεκρούς της Θύρας 7

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη» υποδέχεται ο Ολυμπιακός για το CEV Challenge Cup, με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να σηκώνουν ένα πανό στη μνήμη των νεκρών της Θύρας 7.

Ωστόσο, κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλοι των «ερυθρόλευκων» προχώρησαν σε μία τραγική κίνηση που μόνο ντροπή σε κάνει να νιώθεις και αποφάσισαν να βάλουν από πάνω ένα νέο πανό το οποίο έκανε λόγο για «ραντεβού» με άλλους χούλιγκαν.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το κλειστό γυμναστήριο:

 

Ντροπή: Οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό για «ραντεβού» με άλλους χούλιγκαν, πάνω από τους νεκρούς της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ) Ντροπή: Οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό για «ραντεβού» με άλλους χούλιγκαν, πάνω από τους νεκρούς της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X