ΑΕΚ-Λιμόζ 82-72 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ-Λιμόζ 82-72 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λιμόζ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λιμόζ (19:30, Cosmote Sport 4HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση στα Άνω Λιόσια στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των «16» του BCL.

Η Ένωση προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατάσαραϊ με 71-81 και φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο σερί με μία νίκη επί των Γάλλων. Μία νίκη που θα βάλει τη «βασίλισσα» πολύ γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης σε έναν δύσκολο όμιλο παρουσία εκτός των Γάλλων και των Τούρκων και της Μάλαγα.

«Οι υποχρεώσεις μας συνεχίζονται, με ένα πολύ σημαντικό ματς στο ΒCL, απέναντι σ’ έναν οργανισμό με τεράστια παράδοση, τη Λιμόζ, που έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η Λιμόζ είναι μία αθλητική και ποιοτική ομάδα. Έχει υποστεί κάποιες ανακατατάξεις εσχάτως στο ρόστερ της. Η ενέργεια και η πνευματική ετοιμότητά μας θα είναι τα στοιχεία, που θα καθορίσουν την έκβαση της αναμέτρησης, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς το στόχο», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ, Ηλία Καντζούρη που δεν υπολογίζει και πάλι στους Άλεξ Μάντσεν και Δημήτρη Μαυροειδή.

Να θυμίσουμε πως το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Γαλατάσαραϊ δεν θα διεξαχθεί μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Διαιτητές στον αποψινό αγώνα θα είναι οι Λουίς Καστίγιο (Ισπανία), Φερνάντο Καλατράβα (Ισπανία) και Άντρις Αουνκρότζερς (Λετονία).

LIVE το ΑΕΚ – Λιμόζ

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Λιμόζ:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X