Ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου ανακάλυψε οδηγία της FIFA για μέτρηση με συσκευή λέιζερ (VIDEO)

Ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου ανακάλυψε οδηγία της FIFA για μέτρηση με συσκευή λέιζερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νέο ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου που ανακάλυψε οδηγία της FIFA για μέτρηση με συσκευή λέιζερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου για όσα έγιναν την Κυριακή στο Περιστέρι πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζο προβλήθηκε νέο ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση της τύχης του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η μεζούρα δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος μέτρησης καθώς η FIFA στο βιβλίο κανονισμών απαιτεί χρήση λέιζερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μέτρηση της εστίας με την μεζούρα δεν θεωρείται ενδεδειγμένος τρόπος, αφού δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της FIFA, σε ότι αφορά την οδηγία που υπάρχει από την παγκόσμια ομοσπονδία για τις εστίες των ποδοσφαιρικών γηπέδων (Fifa Quality Programme for Football Goals).

Η FIFA προτείνει για την καταμέτρηση την χρήση ειδικής συσκευής λέιζερ, που μπορεί με απόλυτη ακρίβεια χιλιοστού να μετρήσει όλες τις επιφάνειες.

Δείτε το ρεπορτάζ που έπαιξε στο αθλητικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ:

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X