Ρέινα σε Emilia στο My Style Rocks: «Είσαι για τα πανηγύρια» (VIDEO)

Ρέινα σε Emilia στο My Style Rocks: «Είσαι για τα πανηγύρια» (VIDEO)

Ένταση η ανάμεσα σε Ρέινα και Emilia

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το My Style Rocks με τις διαγωνιζόμενες να έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα look για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν καλά για όλες τις παίκτριες του ριάλιτι μόδας και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Ρέινα.

Η διαγωνιζόμενη στο σημερινό επεισόδιο ετοιμάστηκε για να πάει στις βασιλικές ιπποδρομίες, Royal Ascot, ωστόσο οι κριτές διέκριναν αρκετά λάθη στο λουκ.

Ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: «Το βασικό στοιχείο είναι τα κοπέλα, θέλει πολύ μεγάλα και εντυπωσιακά καπέλα. Για εμένα δεν το πέτυχες, αυτό είναι ένα καπέλο από τα αποκριάτικα, είναι μικρό. Δεν είναι σωστό, είναι από τα αποκριάτικα, είναι μικρό, το έχει αγοράσει κάποιος για εσένα, έχει 4,99€ και δεν είναι για το Ascot. Θέλει πιο μεγάλο καπέλο και όχι σαν να μοιάζει σαν “να θέλω να πάω εκεί, δεν έχω ξαναπάει, θέλω να μοιάζει με αυτές”».

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X