Επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες η ΑΕΚ- Συνέτριψε με 11-2 το Νέο Ικόνιο

Επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες η ΑΕΚ- Συνέτριψε με 11-2 το Νέο Ικόνιο

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ νίκησε με 11-2 το Νέο Ικόνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το εντυπωσιακό 11-2 επικράτησε η ΑΕΚ του Νέου Ικονίου εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Η «Ένωση» έδειξε ότι άφησε πίσω της την ήττα από το Δούκα και συνεχίζει τη δουλειά της, χωρίς να αλλάζει στόχο της κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στο θρόνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατέκτησαν ένα ακόμα τρίποντο, μένοντας στο -3 από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη αντέδρασε σωστά, έδειξε χαρακτήρα και συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ντάτης με ένα γκολ και Βιτίνιο έβαλαν την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με 3-0 πριν το δεκάλεπτο. Ακολούθησαν τα τέρματα των Αδαμόπουλου και Καρύδα για το 5-0 του πρώτου μέρους. Στο β’ ημίχρονο, ο Βούλετιτς με δύο διαδοχικά γκολ έκανε το 7-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το γκολ της τιμής (7-1). Καρύδας, ένα αυτογκόλ και οι Παπακώστας – Βιτίνο, διαμόρφωσαν το τελικό 11-2. Να θυμίσουμε πως η «Ένωση» ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την απόκτηση του Βραζιλιάνου, Ουέσλει Ντος Σάντος ο οποίος ωστόσο δεν αγωνίστηκε σήμερα και θα πραγματοποιήσει όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του στο επόμενο παιχνίδι.

ΑΕΚ – Νέο Ικόνιο 11-2

Σκόρερς: Ντάτης, Βιτίνιο (3), Αδαμόπουλος, Βούλετιτς (2), Καρύδας (2), Αυτογκόλ, Παπακώστας.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X