Γκαγκάτσης-Φιλιππάκης απάντησαν στον Μαρινάκη για τα... ΜΜΕ που μπέρδεψε!

Γκαγκάτσης-Φιλιππάκης απάντησαν στον Μαρινάκη για τα... ΜΜΕ που μπέρδεψε!
Photo Credits: INTIME

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο εκδότης της «Live Sport» Γιάννης Φιλιππάκης απάντησαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα ΜΜΕ που μπέρδεψε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης τα έκανε… θάλασσα σήμερα στη συνεδρίαση της Λίγκας για το Στοίχημα, μπέρδεψε τα ΜΜΕ, τα έκανε… μαντάρα και οι Γκαγκάτσης, Φιλιππάκης έσπευσαν να του απαντήσουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης διέψευσε τον ισχυρισμό του κ. Μαρινάκη όταν πήρε τον λόγο κάποια στιγμή και απάντησε:

«Κύριε Μαρινάκη καταρχήν ο κύριος Σαββίδης έχει το Open και το Ethnos.gr και δεν είναι δική μας δουλειά τι θα κάνουν οι δημοσιογράφοι, ούτε μπορούμε εμείς να τους πούμε σε ποιον θα κάνουν κριτική γιατί αυτό είναι ένα άλλο θέμα από το ποσοστό του στοιχήματος».

Με αφορμή μάλιστα την τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη που έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων με τις αναφορές του στα Μέσα Ενημέρωσης, ο εκδότης της «Live Sport» Γιάννης Φιλιππάκης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά:

«Δεν χρειάζομαι βοήθεια από κανένα φίλο μου για να αντιληφθώ, κι εγώ και οι εφημερίδες μου, την ανικανότητα του κυρίου Αυγενάκη. Του χειρότερου υφυπουργού αθλητισμού που έχει περάσει ποτέ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X