H Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει καλοκαιρινή περιοδεία στην Ινδία

H Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει καλοκαιρινή περιοδεία στην Ινδία
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι επεξεργάζεται πολύ σοβαρά το σενάριο καλοκαιρινής περιοδείας στην Ινδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να προσθέσει την Ινδία στην καλοκαιρινή της περιοδεία για την σεζόν 2023/24 εμφανίζεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ιθύνοντες του βρετανικού συλλόγου διακρίνουν πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση μια τεράστια ευκαιρία η ομάδα να αυξήσει την οπαδική της βάση αλλά και να επεκταθεί σε μία αγορά με πολύ μεγάλες οικονομικές και διαφημιστικές προοπτικές.

Η Μουμπάι Σίτι πρωταθλήτρια Ινδίας είναι ιδιοκτησίας City Football Group, δηλαδή του επενδυτικού ομίλου στα χέρια του οποίου ανήκει και η ομάδα του Μάντσεστερ.

Η συγκεκριμένη παράμετρος είναι ένας ακόμη από τους βασικούς λόγους που οι «πολίτες» ετοιμάζονται να ξεπεράσουν τις οποίες αμφιβολίες τους σχετικά με τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ινδία.

Ο συγκεκριμένος προορισμός δεν συνηθίζει να αποτελεί επιλογή για τις περιοδείες των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ λόγω της αφόρητης υγρασίας και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών ωστόσο τα τεράστια οικονομικά οφέλη πρόκειται να πείσουν τους πρωταθλητές Αγγλίας να διεξάγουν κάποιο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην χώρα της Νότιας Ασίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X