Συνελήφθη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για επίθεση σε αστυνομικό

Συνελήφθη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για επίθεση σε αστυνομικό
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Σοσό, Σαμπού Γιαταμπαρέ, συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Σοσό, Σαμπού Γιαταμπαρέ, συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό το… 2017.

Υπό κράτηση βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 33χρονος διεθνής χαφ από το Μάλι συνελήφθη στα μέσα Ιανουαρίου λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της Σοσό για αδίκημα που είχε διαπράξει το 2017.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είχε έναν έντονο καβγά με αστυνομικό που δεν ήταν σε υπηρεσία, ο Αφρικανός τον χτύπησε στο πρόσωπο αφού ο αστυνομικός τον επέπληξε δείχνοντας το όπλο του για την οδήγησή του στον αυτοκινητόδρομο καθώς πήγαινε προς το αεροδρόμιο.

Ο δικηγόρος του Γιαταμπαρέ, Με Αμάρ Μπουάου, καταγγέλλει μια «ακατανόητη» πρόταση δεδομένης της φύσης των γεγονότων, τα οποία είναι πολύ παλιά και αμφισβητούνται έντονα από τον πελάτη του. Ο Γιαταμπαρέ είχε παραλείψει να δηλώσει την αλλαγή της κατοικίας του και η κλήση στο δικαστήριο έφτασε σε μια παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικηγόρου του, η οποία δεν χρησιμοποιούταν. «Αυτή η σειρά γεγονότων σημαίνει ότι δεν γνωρίζαμε αυτή τη δίκη, στην οποία ο πελάτης μου δεν παρέστη», είπε ο δικηγόρος του Γιαταμπαρέ

Η πλευρά του Αφρικανού χαφ έχει ήδη υποβληθεί αίτημα αποφυλάκισης και μια νέα δίκη πρόκειται να διεξαχθεί την άνοιξη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X