AEK: Πιθανό να έρθει στην Αθήνα μέσα στον Φλεβάρη ο μάνατζερ του Νταμιάν Σιμάνσκι

AEK: Πιθανό να έρθει στην Αθήνα μέσα στον Φλεβάρη ο μάνατζερ του Νταμιάν Σιμάνσκι
Photo Credits: INTIME

Πολύ πιθανό να έρθει μέσα στον Φλεβάρη στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σιμάνσκι για να συζητήσει για το νέο συμβόλαιο του Πολωνού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν μέσα στον Φεβρουάριο για τον Νταμιάν Σιμάνσκι και το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Χθες ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Ο Λάζαρος Ρότα επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έως το 2026. Και απ’ ό,τι φαίνεται σειρά παίρνει ο Πολωνός χαφ της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι που παρουσιάζει τρομερή εξέλιξη από τα περσινά play offs και έπειτα, ενώ επί ημερών Αλμέιδα έχει εκτιναχθεί με αποτέλεσμα όχι μόνο να πάει Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και να βρίσκεται στις ατζέντες πολλών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, λοιπόν, δεν αποκλείεται μέσα στον Φλεβάρη να έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του παίκτη, Μάριους Πιερκάρσκι για να συναντηθεί με την ΑΕΚ και να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σιμάνσκι. Να θυμίσουμε πως το υπάρχον έχει διάρκεια έως το 2024.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θέλει να προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, μέχρι το καλοκαίρι του 2026 λέγεται, με δεδομένο πως ο Πολωνός άσος θεωρείται ένα από τα πολυτιμότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία και αγωνιστικά στοιχεία στον «δικέφαλο», με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανεβαίνει διαρκώς.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X