Μπαρτόλο: «Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο!»

Μπαρτόλο: «Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο!»
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο!», δήλωσε ο Χουλιάν Μπαρτόλο που «γκρέμισε» το τριφύλλι από την κορυφή και έδωσε στην ΑΕΚ τον ρόλο του «οδηγού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο ήταν ο άνθρωπος που έδωσε άλλη τροπή στο πρωτάθλημα την 20η αγωνιστική αφού με το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό, «γκρέμισε» το τριφύλλι από την κορυφή και έδωσε στην ΑΕΚ τον ρόλο του «οδηγού».

Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης δεν έκρυβε τη χαρά του μετά τον αγώνα. Στα αποδυτήρια η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα, αφού οι «κιτρινομπλέ» φέτος έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και οι τρεις βαθμοί απέναντι στον πρωτοπόρο ήταν ένα καλό «τονωτικό» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Μπαρτόλο μίλησε στο Sportal για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, τους προσωπικούς του στόχους, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποιον θεωρεί φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

– Ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στη βαθμολογία για 19 αγωνιστικές. Πώς νιώθεις που με δικό σου γκολ άλλαξες τη ροή του πρωταθλήματος;

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε, δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι αν έχανε ο Παναθηναϊκός θα έπεφτε από την κορυφή. Θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, αυτό κάναμε και την προηγούμενη Κυριακή. Το γεγονός ότι ρίξαμε εμείς τον Παναθηναϊκό από την κορυφή είναι τυχαίο».

– Ήταν σημαντική νίκη για την ομάδα σου και φυσικά για εσένα. Τι έκανες όταν πήγες στο σπίτι σου;

«Ήταν σημαντική νίκη και για την ομάδα μου και για εμένα όντως. Όταν πήγα σπίτι ήμουν χαρούμενος, ουσιαστικά ξεκουράστηκα και πέρασε η ένταση που είχα μετά το ματς. Από την επόμενη ημέρα σκέφτηκα τον επόμενο αγώνα επειδή είναι σημαντικός για το πρωτάθλημα».

– Έχεις εικόνα του φετινού πρωταθλήματος αφού έχετε αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες πλέον. Ποια θεωρείς φαβορί για την κατάκτησή του και γιατί;

«Πράγματι τις έχουμε δει όλες. Έχω ξεχωρίσει την ΑΕΚ, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο με τη μεγαλύτερη ένταση. Έχω και τρεις φίλους από τον Βόλο που αγωνίζονται εκεί. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει».

-Εχεις σκοράρει ξανά κόντρα στον Παναθηναϊκό την πρώτη φορά που τον συνάντησες με τη φανέλα του Βόλου. Τώρα το έκανες με τον Αστέρα. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

«Πάντα είναι όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις, πόσω μάλλον όταν το κάνεις απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Εγώ προσπαθώ πάντα να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου. Το παιχνίδι αυτός όμως πέρασε. Τώρα πρέπει να έχουμε ηρεμία και αυτοπεποίθηση ώστε να χτίσουμε ένα καλό σερί».

– Από τον Φλεβάρη του 2017, δηλαδή 7 αγώνες, δεν έχει χάσει ο Αστέρας στην Τρίπολη από τον Παναθηναϊκό (4 νίκες και 3 ισοπαλίες). Χάρη σε σένα ο Αστέρας διεύρυνε αυτό το σερί. Το γνώριζες αυτό;

«Είναι κάτι το οποίο το γνώριζα, είχα δει κάπου ότι έχουμε καλή προϊστορία με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και είμαι χαρούμενος που διευρύναμε το σερί με δικό μου γκολ».

-Ηταν το πρώτο σου γκολ με τον Αστέρα και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Πόση αυτοπεποίθηση σου δίνει αυτό ενόψει της συνέχειας;

Το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχω μείνει καιρό έξω και προέχει να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου είτε με γκολ ή ασίστ και ατομικά να πάω όσο καλύτερα μπορώ.

– Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Αυτό που έχω να πω είναι πως θέλουμε τη στήριξή τους και να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα, αφού αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει όσα θέλουμε, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να χτυπήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε να πάμε στα play off».

Πηγή: sportal.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X