Βασίλης Σίμος: «Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor» (VIDEO)

Βασίλης Σίμος: «Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor» (VIDEO)

«Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει και εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς κι ήταν κι ένας λόγος που αποχώρησα τότε, από το παιχνίδι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Σίμος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον λόγο που είχε αποχωρήσει ο ίδιος από το Survivor στο παρελθόν.

Με αφορμή την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς παραβίασαν τους κανόνες και εντοπίστηκαν με κινητό, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις συγκρούσεις που είχε στο παρελθόν, με την αθλήτρια στίβου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και τη «λεκτική του επίθεση» στην Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρησή της. «Ο Σπύρος προσπαθεί να πατήσει σε ένα μέρος του κόσμου που δεν συμπαθεί την Κατερίνα Δαλάκα και να τους πάρει μαζί του. Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει κι εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς κι ήταν κι ένας λόγος που αποχώρησα τότε, από το παιχνίδι. Επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το πρότζεκτ εκείνη την περίοδο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X