Επιστροφή στις νίκες για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη

Επιστροφή στις νίκες για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη
Photo Credits: INTIME

Η Τράμπζονσπορ επιβλήθηκε 2-0 της Αντάλιασπορ εντός έδρας με τους Μπακασέτα και Σιώπη βασικούς, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τράμπζονσπορ άφησε πίσω της την ήττα-σοκ από τη Χατάισπορ και επικράτησε 2-0 της Αντάλιασπορ εντός έδρας, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα και ανεβαίνοντας έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super Lig – με ένα ματς περισσότερο.

Το σκορ για την ομάδα των –βασικών- Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη άνοιξε στο 34’ ο Τρεζεγκέ με δυνατό σουτ μετά από κακή αντίδραση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε μπαλιά του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ενώ ο Ουνουβάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με κοντινή προσπάθεια μετά από δοκάρι σε απομάκρυνση αμυντικού.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +7 από τη 2η θέση βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ, που επικράτησε δύσκολα, 3-2, της Ουμρανίγεσπορ εντός έδρας χάρη σε γκολ του Ικάρντι στο 83ο λεπτό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X