Επισκοπή κατά Αυγενάκη: «Είστε ακατάλληλος και σίγουρα επικίνδυνος...»

Επισκοπή κατά Αυγενάκη: «Είστε ακατάλληλος και σίγουρα επικίνδυνος...»
Photo Credits: INTIME

Αιχμηρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ Επισκοπή κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αιχμηρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ Επισκοπή κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με τη μείωση των εσόδων που έχουν οι ομάδες της Super League 2 από το στοίχημα.

Μεταξύ άλλων, οι Κρητικοί, καλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει πράξη αυτά τα οποία υποσχέθηκε, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα προβούν σε διαμαρτυρίες και ενέργειες για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ελευθέριου Αυγενάκη να κατανεμηθούν αδίκως τα χρήματα ανάμεσα σε SL1 και SL2 (χρήματα που προκύπτουν από τη φορολόγηση του στοιχήματος) και έπειτα από τη συνάντηση του υφυπουργού με το Δ.Σ. της SL2, δεν μπορούμε ως ΠΑΕ Επισκοπή να μην θίξουμε τα κακώς κείμενα αυτής και προφανώς, προφανέστατα τις προθέσεις του κ. Αυγενάκη ο οποίος επί της ουσίας, μας οδηγεί όλους στη SL2 σε ένα τέλμα, παραγοντικό, οικονομικό, ηθικό.
Παίρνοντας τα πράγματα αψήφιστα, θα έλεγε κανείς ότι, “δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Με όποια διαθέσιμα όπλα έχουμε. Την υπομονή, την επιμονή, τα πενιχρά οικονομικά εισοδήματα που έχει ο καθένας από τις επιχειρήσεις του.” Ό,τι κάναμε δηλαδή μέχρι σήμερα…

Έχουν περάσει δύο χρόνια τώρα και στη SL2 έχουν δοθεί τα λιγότερα χρήματα από καταβολής του δεύτερου τη τάξει ελληνικού πρωταθλήματος.

Κι όλα αυτά για ένα πρωτάθλημα που εσείς εμπνευστήκατε, εσείς εισηγηθήκατε και που εμείς ματώνουμε στα γήπεδα αλλά και έξω από αυτά προκειμένου να είμαστε εντάξει στα προαπαιτούμενα των εγγυητικών επιστολών, των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημερώσεων, στο απαιτητό κεφάλαιο που θα πρέπει να έχουμε ως ΠΑΕ.

Και παρ’ όλα αυτά, έρχεστε την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή, με το “έτσι το θέλω” ή προφανώς επειδή δεν αντέχετε τις έξωθεν πιέσεις, “ψαλιδίζετε” την καταβολή των χρημάτων που όλοι περιμέναμε (από τις 265 χιλιάδες ευρώ στα 70 χιλιάρικα για έκαστη ομάδα).

Οι θέσεις σας είναι σαν ένα ποτάμι το οποίο διαχωρίζεται σε πολλά και μεγάλα κανάλια τα οποία έχουν διαφορετική ροή. Πότε από τη μία και πότε από την άλλη; Αυτή είναι η σταθερή πολιτική σας στάση; Αυτήν εκπροσωπείτε και σε άλλες υποθέσεις ή αυτοσκοπός σας είναι να διαλύσετε τη Super League2 και μόνο, ένα πρωτάθλημα που εσείς αναδημιουργήσατε και που τώρα αναθεωρείτε ανάλογα με το τί καιρό έχει μέρα με την ημέρα; Γιατί εδώ δεν μιλάμε για αλλαγή πλεύσης αλλά για γιγαντιαίο άλμα με κυβίστηση μαζί.

Επειδή όμως εμείς εδώ παίζουμε τα δικά μας χρήματα και τις δικές μας προσωπικές, οικογενειακές περιουσίες, το μόνο που καταφέρνετε (και το καταφέρνετε καλά) είναι να μας ωθήσετε να βγούμε στον δρόμο, όχι για να φωνάξουμε αλλά γιατί σε λίγο θα πουλήσουμε ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχουμε για να μην εκτεθούμε άλλο σε τρίτα πρόσωπα.

“Επικίνδυνος – Προτείνουμε διακοπή”

– Stop! κε Αυγενάκη. Είστε ακατάλληλος γι’ αυτού του είδους τα ζητήματα (ένα παραπάνω για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο) και σίγουρα επικίνδυνος για το πρωτάθλημα της Super League2 το οποίο βουλιάζει μέρα με την ημέρα.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, περιμένουμε ως Κρητικός που είστε, ο λόγος σας να αποτελέσει συμβόλαιο.

Ας κάνετε λοιπόν πράξη αυτά για τα οποία βγήκατε στο προσκήνιο (μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες) και διαμοιράσετε όπως λέγατε, με δικαιοσύνη και ισονομία τα χρήματα τα οποία είχατε υποσχεθεί. Τηρήστε την αρχική ΚΥΑ.

Διαφορετικά, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σ’ ένα από τα λίγα νόμιμα δικαιώματα που μας έχουνε μείνει, να διαμαρτυρηθούμε σε έσχατο σημείο διακόπτοντας το πρωτάθλημα της SL2 που εσείς έτσι κι αλλιώς απαξιώνετε.

Και είμαστε όλοι συνασπισμένοι στη λίγκα γι’ αυτό.”

Υ.Γ.
Η παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας θα αποσταλεί στο Δ.Σ. της SL2 και της SL1, στην ΕΠΟ αλλά και στο γραφείο του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X