Χάντμπολ: Η ΚΕΔ τιμώρησε με έξι μήνες αποκλεισμό τον παρατηρητή του αγώνα Δράμα- Ολυμπιακός

Χάντμπολ: Η ΚΕΔ τιμώρησε με έξι μήνες αποκλεισμό τον παρατηρητή του αγώνα Δράμα- Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την τιμωρία του παρατηρητή του αγώνα της Δράμας με τον Ολυμπιακό για την επίμαχη φάση του πέναλτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έξι μήνες αποκλεισμό από όλους τους αγώνες καθώς και τον υποβιβασμό του από την Α’ στην Β’ κατηγορία αποφάσισε η ΚΕΔ για τον παρατηρητή του αγώνα Δράμα– Ολυμπιακός, Στεπάν Παρτεμιάν.

Στην ανακοίνωση της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη την διακοπή ρίψης του πέναλτι που είχε δώσει την πρόκριση στην ομάδα της Δράμας. Αντίθετα η ΚΕΔ δεν ανακοίνωσε τίποτα για τυχόν τιμωρία των δύο διαιτητών του αγώνα, Πατιού-Τσάνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στη χθεσινή συνεδρίασή της, 31/1/2023, λαμβάνοντας υπ ́ όψιν το βίντεο καθώς και τις έγγραφες εξηγήσεις των τεχνικών στελεχών (διαιτητών, delegate, χρονομέτρη) του αγώνα Bianco Monte Δράμα 1986- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλός Ξυνή που διεξήχθη στις 25/01/2023 στη Δράμα για το θεσμό του Κυπέλλου Ανδρών,
αποφάσισε την τιμωρία του Delegate του αγώνα κ. Στεπάν Παρτεμιάν με έξι (6) μήνες αποκλεισμό από όλους τους αγώνες, για την αδικαιολόγητη διακοπή της ρίψης 7μ στο 60’ που οδήγησε στην επανάληψή της.
Επιπρόσθετα τον υποβιβάζει από την Α’ στην Β’ κατηγορία παρατηρητών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X