ΑΕΚάρα στην Πόλη της! - Νίκη (71-81) πρόκρισης μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι!

ΑΕΚάρα στην Πόλη της! - Νίκη (71-81) πρόκρισης μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι!
Photo Credits: INTIME

Με φοβερή εμφάνιση η ΑΕΚ κέρδισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Γαλατασαράι κι έβαλε βάσεις πρόκρισης

Βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του BCL έβαλε η ΑΕΚ καθώς με τρομερή εμφάνιση κέρδισε με 71-81 την Γαλατασαράι μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Απίθανη ΑΕΚάρα, άλωσε την Πόλη (71-81) με καταπληκτική εμφάνιση και πήρε ένα μεγάλο διπλό που της δίνει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του αγώνα, εκτέλεσαν το προπονητικό πλάνο σωστά και με κορυφαίους τους Στρέλνιεκς, Μίτσελ και Φλιώνη, έριξε στο καναβάτσο ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και με μαεστρικό κοουτσάρισμα του προπονητή της Ένωσης πήρε και διαφορά, δείχνοντας ότι θα διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι τέλους.

Το ματς

Ο Ηλίας Καντζούρης ξεκίνησε με τους Φρέιζιερ, Φλιώνη, Γουίλιαμς, ΜακΓκρίφ και Μίτσελ, ενώ ο κόουτς Πιστιόλης με τους Ράσελ, Ένις, Φλόιντ, Καλοιάρο, Κοκσάλ. Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό στο πρώτο πεντάλεπτο, κάτι που θεωρητικά συνέφερε τους Τούρκους με τον Ένις να εκτελεί από την περιφέρεια, όμως η ΑΕΚ ήταν έτοιμη για αυτό και με τους Φρέιζιερ και Μίτσελ να σκοράρουν ισοφάρισε (9-9). Με εντυπωσιακά καλάθια του Φλιώνη και τρίποντο του Μάιλς η ΑΕΚ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά (15-16). Με εντυπωσιακό ντράιβ του Ξανθόπουλου, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο σε απόσταση αναπνοής (19-18).

Ο Γιάνκοβιτς πέρασε στον αγώνα και με 5 γρήγορους πόντους και μια ασίστ στον Στρέλνιεκς για τρίποντο, η Ένωση πέρασε μπροστά (24-26). Ο Στρέλνιεκς ζεστάθηκε και πέτυχε άλλους πέντε πόντους για νέο προβάδισμα (28-33). Δύο πολύ δύσκολα τρίποντα από τον Έννις από απόσταση, ο Ένις έδωσε το προβάδισμα στους Τούρκους (34-33). Τρία εύκολα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να περάσουν ξανά μπροστά αλλά με μόλις ένα πόντο, σε ένα καλό ημίχρονο για την Ένωση (36-35).

Με 5 πόντους του Μίτσελ στην έναρξη της 3ης περιόδου και τρίποντο του Παπαδάκη η Ένωση πήρε 4 πόντους διαφορά (41-45). Η ΑΕΚ έπαιζε αρκετά μυαλωμένα και είχε βάλει δύσκολα στους Τούρκους που με προσωπικές ενέργειες έβρισκαν πόντους (49-50). Δύο σερί τρίποντα από Γουίλιαμς και Στρέλνιεκς και η μεγαλύτερη διαφορά για την ΑΕΚ (52-58). Απίθανα πράγματα από τον Λετονό που συνέχισε να βομβαρδίζει το καλάθι των Τούρκων από την περιφέρεια (57-61).

Τρίποντο του Φλιώνη για να απαντήσει ο Καμπάτσα με την ΑΕΚ να είναι αρκετά ψύχραιμη μπαίνοντας στην τελική ευθεία (59-64). Οι Τούρκοι ροκάνισαν την διαφορά, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ έχασαν ελεύθερα σουτ και με τον Ρίστιτς πλησίασαν στο καλάθι (66-68). Ο Γουίλιαμς έχασε πολλά ελεύθερα σουτ αλλά τελικά έβαλε το πιο κρίσιμο δίνοντας αέρα 5 πόντων στην Ένωση (68-73). Η ΑΕΚ ήταν ψύχραιμη στις βολές και εκτός από την νίκη, πήρε και την διαφορά που θα είναι μεγάλο συν για την συνέχεια (71-81)

Γαλατάσαραϊ – ΑΕΚ: 71-81

Δεκάλεπτα: 19-18, 36-35, 57-61, 71-81

Γαλατάσαραϊ (Πιστιόλης): Ράσελ 6, Μαγκί 2, Χάμερ, Ένις 18, Καμπάτσα 11, Κοκσάλ 10, Ρίστιτς 10, Φλόιντ 2, Καλοιάρο 10, Μουσταφά 2, Καραγκιουλέ, Γιλντιζόγλου.

ΑΕΚ (Καντζούρης): Φρέιζιερ 3, Πετρόπουλος , Ξανθόπουλος 2, Φλιώνης 11, ΜακΓκρίφ 4, Γιάνκοβιτς 7, Μάιλς 2, Γόντικας , Παπαδάκης 6, Γουίλιαμς 8, Μίτσελ 19,  Στρέλνιεκς 18 .

 




Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X