Οι στοιχηματικές υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ΑΕΚ - Πρώτη και καλύτερη σε όλα!

Οι στοιχηματικές υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ΑΕΚ - Πρώτη και καλύτερη σε όλα!
Photo Credits: INTIME

Οι στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα υποκλίνονται στην πρωτοπόρο ΑΕΚ που είναι πρώτη και καλύτερη σ' όλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στοιχηματικές υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ΑΕΚ!

Δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση ή κάτι άλλο, το δείχνουν οι αριθμοί με τις στοιχηματικές πλατφόρμες της χώρας να υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ΑΕΚ που είναι πρώτη και καλύτερη σ’ όλα.

Η ΑΕΚ είναι πρώτη και καλύτερη σ’ όλα, το δείχνουν οι αριθμοί και οι στοιχηματικές υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ομάδας που έχει φτιάξει μέσα σε διάστημα έξι μηνών ο Ματίας Αλμέιδα.

Σύμφωνα με tweet της bet365 στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επίθεση με 41 γκολ έναντι 35 του 2ου Ολυμπιακού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται κιάλια για να δουν τις  προσπάθειες για γκολ της ΑΕΚ . Η Ένωση έχει  324 έναντι 273 του πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι πρωτιές της ΑΕΚ δεν τελειώνουν εδώ… Η Ένωση έχει 30 έναντι 24 του Ολυμπιακού, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και πολύ καλό ποσοστό στις σέντρες. Πιάνουν 40% έναντι 33% του Ολυμπιακού.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X