
Τρίτη σερί νίκη της ΑΕΚ Κ19 με γκολ στα τελευταία λεπτά
Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Αρη σε αγώνα για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μέσα σε απόλυτη αγωνιστική ισορροπία και με τον Άρη να είναι αυτός που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος όμως αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ ήταν κατακόρυφη και πίεσε για το γκολ.
Ο τερματοφύλακας του Άρη χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις σε προσπάθειες των Βασίλα, Βαλκάνη και Ανδρικόπουλου, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στη φάση του 86′, όταν ο Μούτσα βρήκε με κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή τον Τάσο Κοντορουχά και αυτός με άψογο τελείωμα σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ και η τρίτη στη σειρά με γκολ στα τελευταία λεπτά, μετά από αυτές επί του Ιωνικού (1-0) και του ΟΦΗ (2-1).
ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Χατζηνικολάου, Γιαννούλης (64′ Σβίγκος) Αντωνόπουλος, Βαλκάνης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (46′ Μούτσα) Κρουσελνίτσκι (56′ Γεωργόπουλος) Α. Γεωργέας (56′ Ανδρικόπουλος) Κοντάκης (46′ Βασίλας) Κοντορουχάς.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Όταν οι Γκέμπελς γίνονται ρόμπες!
- Η ΑΕΚ έπεσε με ψηλά το κεφάλι (65-75) κόντρα στη Μάλαγα, αλλά είναι εδώ για το BCL
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Ο Μπορμπόκης για την τύχη της ΑΕΚ στην εξέλιξη των πλέι οφ: «Δεν τελειώνει τίποτα για την ΑΕΚ, ό,τι κι αν γίνει στην Τούμπα – Μεγάλες νίκες χρειαζόταν, αυτό πρέπει να κάνει τώρα» (VIDEO)
- Η ΑΕΚ θέλει τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»: Τι γράφουν οι Αμερικανοί για τον Έρικ Λόπεζ της Ατλάντα (VIDEO)



Το… τελευταίο παγκόσμιο ρεκόρ του Ρονάλντο

Διαθέσιμος με Σπερς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ζιρού: «Ο Μπαπέ συνδέει δύο γενιές»

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Να βάλουμε όλοι στην ΑΕΚ ξανά το μυαλό στο κεφάλι μας» (VIDEO)