Ντάνι Άλβες: Στο ίδιο κελί με πρώην μπράβο του Ροναλντίνιο - Παίζει μπάλα με τους συγκρατούμενούς του

Ντάνι Άλβες: Στο ίδιο κελί με πρώην μπράβο του Ροναλντίνιο - Παίζει μπάλα με τους συγκρατούμενούς του
Photo Credits: INTIME

Στο ίδιο κελί με πρώην μπράβο του Ροναλντίνιο ο Ντάνι Άλβες, έπαιξε το πρώτο του ματς με τους συγκρατούμενούς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την διαμονή του Ντάνι Άλβες  στις φυλακές Brians 2, με τη «Vanguardia» να αναφέρει ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον άλλοτε μπράβο του Ροναλντίνιο και ήδη πρόλαβε να παίξει το πρώτο του ματς με τους συγκρατούμενούς του.

Ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε μία βδομάδα στις φυλακή Brians 2 και θα παραμείνει εκεί μέχρι να γίνει η δίκη του για την κατηγορία του βιασμού προς την 23χρονη.

Ο μεγαλοδικηγόρος, Κριστομπάλ Μαρτέλ που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, έχει δικαίωμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να ασκήσει έφεση για προσωρινή αποφυλάκιση του πελάτη του. Αν και μέχρι στιγμής, ο 40χρονος Βραζιλιάνος δεν δείχνει να… κακοπερνά πίσω από τα σίδερα.

Η εφημερίδα «Vanguardia» που καλύπτει εκτενώς το ρεπορτάζ της υπόθεσης, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες από τη ζωή του Άλβες στη φυλακή και αναφέρει ότι ο πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στη δράση, αγωνιζόμενος παρέα με τους συγκρατούμενούς του οι οποίοι ήθελαν από την αρχή να τον δουν να παίζει μπάλα.

Η προσαρμογή του κρίνεται ως υποδειγματική από τους μάρτυρες που έδωσαν τις πληροφορίες στο ισπανικό Μέσο, το οποίο, μάλιστα, κατονόμασε και τον κρατούμενο που βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Άλβες. Ο λόγος για έναν παλιό του γνώριμο, τον Κοουτίνιο, άλλοτε μπράβο του Ροναλντίνιο και πορτιέρη σε πολλά νυχτερινά κλαμπ της Βαρκελώνης.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X