Ντι Μαρία: «Η κόρη μου ήταν σχεδόν νεκρή, μου έμαθε να πολεμάω»

Ντι Μαρία: «Η κόρη μου ήταν σχεδόν νεκρή, μου έμαθε να πολεμάω»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντι Μαρία αφηγήθηκε στην εφημερίδα «Ole» μια από της δυσκολότερες στιγμές της ζωής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πολύπειρος Αργεντινός επιθετικός, Άνχελ Ντι Μαρία, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Olé, θυμήθηκε ότι η κόρη του έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή της, κι αυτό τον δίδαξε πώς να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που ακολούθησαν στη ζωή.

Η περιπέτεια της υγείας της μικρής δίδαξαν τον 34χρονο τη σημασία του να μην το βάζει ποτέ κάτω και τον βοήθησαν στην καριέρα του. Ήταν σαν να υποφέρει κάθε μέρα και να γίνεται πιο δυνατός αντέχοντας τον πόνο. Ο Ντι Μαρία έβλεπε καθημερινά τα ίδια παιδιά και τους ίδιους γονείς όταν επισκεπτόταν το νοσοκομείο και έβλεπε μερικά παιδιά να χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της ασθένειας. Η Μία τελικά κέρδισε τη μάχη της επιβίωσης και βγήκε από το νοσοκομείο μετά από δύο μήνες.

«Εκείνη τη χρονιά κερδίσαμε το Copa del Rey με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα μια σπουδαία χρονιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου μια εβδομάδα αργότερα παίξαμε με την Ατλέτικο και της έβαλα ένα γκολ. Ήταν περίπλοκο γιατί μπορούσαμε να τη βλέπουμε μόνο δύο φορές την ημέρα στο νοσοκομείο. Το βράδυ έπρεπε να πηγαίνεις σπίτι χωρίς την κόρη σου. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο, να πρέπει να φύγεις και να μην ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Μερικές φορές φτάναμε και υπήρχαν άλλα παιδιά που δεν ήταν πλέον εκεί. Ρωτούσες και σου έλεγαν ότι είχαν φύγει. Πέθαιναν από κάποιον ιό ή επειδή σταμάτησαν να αναπνέουν.Η κόρη μου με έμαθε να πολεμάω, να μην εγκαταλείπω ποτέ. Σε μένα και στην οικογένειά μου και στη γυναίκα μου, που με ανεβάζει όταν είμαι άσχημα και το αντίστροφο. Πάντα θυμόμαστε το ίδιο πράγμα, πώς θα τα παρατήσουμε και θα σταματήσουμε να πιστεύουμε, αν η κόρη μας πάλεψε για τη ζωή της και δόξα τω Θεώ σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ;»

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X