Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται για Ντε Γιονγκ το καλοκαίρι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται για Ντε Γιονγκ το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοπεύει να επανέλθει το καλοκαίρι με νέα πρόταση για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Το κυνήγι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ το περασμένο καλοκαίρι δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ο Ερικ τεν Χαγκ ήθελε σαν τρελός να συνεργαστεί ξανά με τον παλιό του παίκτη και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ο Ντε Γιονγκ δε μετακόμισε στο νησί και παρέμεινε στη Βαρκελώνη.

Από το καλοκαίρι έως σήμερα, και οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (Μάντσεστερ, Μπαρτσελόνα, Ντε Γιονκ) τα πηγαίνουν αρκετά καλά -μέχρι τώρα- στη σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα βέβαια, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν στα πλάνα τους να επανέλθουν για τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Ο Τεν Χαγκ προσδοκά ακόμη την επανασύνδεσή του με τον Ντε Γιονγκ αλλά παρόλα αυτά, θα πρέπει να πείσει τον διεθνή μέσο για να κάνει -μια και καλή- το ταξίδι για το Μάντσεστερ. Η Μπαρτσελόνα δε θα ήταν αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θα ήταν ανοιχτή στο να παραχωρήσει τον 25χρονο μέσο εξαιτίας του ότι θέλει να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση.

Ο Ντε Γιονγκ έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στη Μπαρτσελόνα η οποία θα κάνει εκ νέου προσπάθεια ώστε να συνάψει νέα συμφωνία με μειωμένες αποδοχές. Αν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, ενδεχόμενη πώλησή του θα αποκτήσει πιθανότητες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X