Με μισή ομάδα έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Άρης για το ματς με την ΑΕΚ

Με μισή ομάδα έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Άρης για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πληθώρα προβλημάτων έχει να αντιμετωπίσει ο Πάρντιου για το ματς του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στις 19:30 κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Άλαν Πάρντιου είδε τους Νταμπό και Ουντεμπάτζο να επανέρχονται και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Αντιθέτως έκτος έμειναν οι  οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ράφαελ Καμάτσο, Νικολά Ενκουλού, Λούις Πάλμα ενώ ο Σαλέμ Εμπακατά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Ενώ εκτός φυσικά μένει και ο Μανού Γκαρθία που υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Παναγίδης.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X