Αλλάζει κατάθεση ο Ντάνι Άλβες, τον «τελείωσε» η σύζυγος του!

Αλλάζει κατάθεση ο Ντάνι Άλβες, τον «τελείωσε» η σύζυγος του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος αλλάζει κατάθεση με σκοπό να καταθέσει αίτηση για αποφυλάκιση.

Την απόφαση του να αλλάξει κατάθεση για μία ακόμα φορά μπας και καταφέρει να καταθέσει αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης πήρε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Brians 2 στην Βαρκελώνη, κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο Βραζιλιάνος άσος, αποφάσισε να δυναμώσει το νομικό του επιτελείο με τον έγκριτο ποινικολόγο Κριστόμπαλ Μαρτέλ, ο οποίος φέρεται να του έχει προτείνει να αλλάξει υπερασπιστική γραμμή.

Σύμφωνα με την νέα… γραμμή, ο Άλβες παραδέχεται ότι συνευρέθη ερωτικά με την καταγγέλλουσα στις τουαλέτες κλαμπ της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου, ωστόσο τονίζει ότι αυτό έγινε συναινετικά και όχι διά της βίας.

Η ομολογία αυτή του Ντάνι Άλβες φαίνεται ότι σε πρώτη φάση βάζει τέλος στον γάμο του με το πασίγνωστο μοντέλο Τζοάνα Σανθ, που ως πρώτη αντίδραση κατέβασε όλες τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από τους λογαριασμούς της στα social media.

Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου δικηγόρου του 39χρονου Βραζιλιάνου, ο Άλβες δεν παραδέχθηκε από την αρχή την ερωτική συνεύρεση με το φερόμενο ως θύμα, επειδή «τελούσε σε κατάσταση σοκ και επειδή φοβόταν ότι κάτι τέτοιο θα έβαζε τέλος στον γάμο του».

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Μαρέλ πρόκειται να καταθέσει σύντομα αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους (ειδικό βραχιολάκι, καθημερινή παρουσία σε αστυνομικό τμήμα), κάτι που όμως με τα σημερινά δεδομένα φάινεται πως πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτό.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X