Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στις Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είδε σοβαρά και την ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό και με καλή εμφάνιση κέρδισε εύκολα με 3-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στις Σέρρες.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Θεατής και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Όμως και πάλι όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, έστω και αν ήταν μόνο για διαχείριση, το έκανε σωστά και με ετοιμότητα. Δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης, στο γκολ του Πανσερραϊκού.

Βεντάντ Ραντόνια: Για μια ακόμα φορά ο Βόσνιος μπακ έδειξε πως δικαίως κερδίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Αλμέιδα. Έπαιξε ως αριστερός μπακ, ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και ειδικά στην διαγώνια κάλυψη. Ενώ ήταν σωστός και στις επιλογές του με την μπάλα στα πόδια του.

Σίμος Μήτογλου: Δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί όλες τις καταστάσεις του παιχνιδιού. Εξαίρεση η φάση του γκολ του Πανσερραϊκού που έχασε μια μονομαχία αλλά πιθανότατα με επιθετικό φάουλ. Κατά τα άλλα ήταν ψύχραιμος, με σωστές τοποθετήσεις και με καθαρό μυαλό οι επιλογές του με την μπάλα στα πόδια.

Γιώργος Τζαβέλλας: Είχε και αυτός ένα σχετικά ήσυχο απόγευμα στο κέντρο της άμυνας. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες χωρίς να έχει πρόβλημα αλλά υπήρχαν και στιγμές που έβγαλε ένταση στο παιχνίδι του, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Ασχολήθηκε περισσότερο με την συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και λιγότερο με τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ανέβαινε πολύ και συνεχώς και πατούσε ακόμα και στην αντίπαλη περιοχή. Είχε κάποιες πολύ καλές εμπνεύσεις, στις συνεργασίες στην επίθεση της ΑΕΚ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Όμως ακριβώς επειδή δεν ασχολήθηκε με τα ανασταλτικά του καθήκοντα, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το γκολ του Πανσερραϊκού.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του. Αγωνίστηκε σε ρόλο κόφτη μπροστά στην τετράδα της άμυνας. Αποτελεσματικός και δυναμικός, καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις χωρίς πρόβλημα. Προσπαθούσε να κτίσει και επιθέσεις απλώνοντας το παιχνίδι της ομάδας. Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Πάολο Φερνάντες: Είχε πολύ κέφι και μεγάλη διάθεση. Πήρε μπάλες στα πόδια του, εκτέλεσε και μοίρασε και έχασε και ευκαιρίες για γκολ. Θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις ίσως να είχε μοιράσει λίγο καλύτερα την μπάλα.

Στίβεν Τσούμπερ: Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και είχε και πάλι διάθεση. Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μάνταλος και γενικώς στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποια λάθη αλλά γενικώς είχε θετική παρουσία.

Πέτρος Μάνταλος: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ καθώς ήταν ο σκόρερ των δυο εκ των τριών γκολ που πέτυχε η ομάδα. Πολύ κινητικός, πολύ ουσιαστικός και στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πολύ αποτελεσματικός καθώς βρήκε δυο φορές δίχτυα. Ενώ έδωσε ξανά και κάποιες καλές πάσες στον χώρο.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Πρώτο ματς στην βασική ενδεκάδα, μετά τις 13 Νοέμβρη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πολύ μεγάλο διάθεση, έψαξε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε δυνάμεις, με μεγάλη ένταση ένα γκολ. Και είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Τομ Φαν Βέερτ: Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά ο Ολλανδός φορ και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να μπει πολύ στο ματς. Πάντως στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε μια φάση που δικαιούται να φωνάζει πως του έγινε πέναλτι. Είχε επίσης και δυο κεφαλιές που δεν βρήκε στόχο.

Αλεξάντερ Φράνσον: Μπήκε ως αλλαγή ο Σουηδός χαφ και έπαιξε ως κόφτης μπροστά από την τετράδα της άμυνας. Ήταν σωστός στις κινήσεις του, κρατούσε την θέση του και δεν έψαξε σε καμία στιγμή το δύσκολο με την μπάλα στα πόδια, αλλά έκανε πάντα το απλό.

Μιχάλης Κοσίδης: Εξαιρετικό ματς έκανε ο νεαρός φορ, από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Ήταν μέσα σε φάσεις και έψαξε για το γκολ, ενώ έκανε δυο πολύ καλές εκτελέσεις, τις οποίες έβγαλε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού. Στο τέλος του ματς και σ’ αυτόν έγινε πέναλτι που δεν δόθηκε.

Σέρχιο Αραούχο: Μπορεί να μπήκε σ’ ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Όμως ο αρχηγός της ΑΕΚ τα έδωσε και πάλι όλα, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Κυνήγησε όλες τις φάσεις και πήγε να βάλει και μια γκολάρα με ραμπόνα.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Πολύ καλό ματς και για τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Έπαιξε αυτή την φορά ως δεξί εξτρέμ. Πέτυχε με σουτ ένα πολύ όμορφο γκολ. Ενώ πήρε και αρκετές καλές προσπάθειες πάνω του.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X