Δύσκολη αποστολή στην Μάλαγα για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φάσης των 16 (21:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Δύσκολη αποστολή στην Μάλαγα για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φάσης των 16 (21:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στην Ισπανία απέναντι στην Μάλαγα δοκιμάζεται η ΑΕΚ απόψε

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μάλαγα (21:30, Cosmote Sport 4) στην Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των 16 καλύτερων ομάδων του BCL.

Ομολογουμένως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα έχει η ΑΕΚ στον όμιλο της, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και έχει ένα πλούσιο ρόστερ σε εμπειρία και ποιότητα, με πολλούς γνώριμους παίκτες για το Ελληνικό κοινό. Στην Ισπανική Λίγκα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-5, ενώ στην πρώτη φάση του BCL προκρίθηκε με 5 νίκες και μία ήττα.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει αρκετά προβλήματα που σε αυτό το επίπεδο μπορούν να χαρακτηριστούν και σοβαρά. Ο Τιμ Φρέιζιερ και ο Άλεξ Μάντσεν δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ισπανία αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και θα απουσιάσουν από τον αγώνα.

Μπορεί στο ματς με τον Απόλλωνα, να μην κόστισε η απουσία τους, αλλά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μάλαγα σίγουρα χρειαζόντουσαν στο ρόστερ. Από την άλλη, ντεμπούτο στην Ευρώπη θα κάνουν ο Γιάνκοβιτς και ο Γόντικας, μετά τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ και ο Μαυροειδής δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

Θυμίζουμε ότι από τους νέους ομίλους που δημιουργήθηκαν περνούν οι δύο πρώτες ομάδες για τα play-off.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X