AEK: Επιστρέφει στις Σέρρες μετά τον Ιανουάριο του 2011 - Το τελευταίο της ματς εκεί! (VIDEO)

AEK: Επιστρέφει στις Σέρρες μετά τον Ιανουάριο του 2011 -  Το τελευταίο της ματς εκεί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ποιο ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα του Πανσερραϊκού, πριν 12 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει στις Σέρρες μετά από 12 χρόνια η ΑΕΚ!

Η Ένωση φιλοξενείται από τα «λιοντάρια» σήμερα (17:30, Cosmotesport 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε μία αναμέτρηση που δείχνει ότι θα είναι τυπικά διαδικασία έπειτα από το 3-0 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα αντιμεωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Άρης (1-0).

Ποιο ήταν όμως το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στις Σέρρες; Αυτό χρονολογείται πριν από 12 χρόνια, στις 9 Ιανουαρίου του 2011 με την Ένωση να παίρνει το… διπλό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 1-3 έπειτα από μια γκολάρα του Ίσμαελ Μπλάνκο και δύο τέρματα του Νίκου Λυμπερόπουλου. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Κοινός παρονομαστής με το σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Ανάκολγου που είχε πέρασε στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Λεοζίνιο.

Δείτε βίντεο:

Οι ενδεκάδες του Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (Τάντις 80′), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο (Ανάκογλου 73′)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο (Λεονάρντο 87′), Λαγός, Γεωργέας, Σκόκο (‘Εντερ 93’), Λυμπερόπουλος, Δέλλας

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X