Τρέλα για την ΑΕΚ στις Σέρρες μετά από 10 χρόνια! (VIDEO)

Τρέλα για την ΑΕΚ στις Σέρρες μετά από 10 χρόνια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των παικτών της ΑΕΚ στις Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέλα και πανικός στις Σέρρες από χθες για την ΑΕΚ!

Οι παίκτες της Ένωσης έφτασαν χθες στην πόλη για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος ενώ όπως προκύπτει και από τη διάθεση των εισιτηρίων του ματς ο κόσμος του Δικεφάλου θα δώσει δυναμικό «παρών».

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν χθες στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή της Ένωσης για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα. Οπαδοί και παίκτες της ΑΕΚ έγιναν… ένα. Ο Ματίας Αλμέιδα, ο Σέρχιο Αραούχο, ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά και όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Δείτε βίντεο:

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Αδάλης, «από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων κόσμος σπεύδει για να προμηθευτεί το εισιτήριο του για το ματς».

«Είδαμε μετά από παρά πολλά χρόνια κόσμο να περιμένει έξω από τα εκδοτήρια για να ανοίξουν και να πάρει εισιτήρια», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αδάλης. Ταυτόχρονα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ καλούν από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας για να κλείσουν εισιτήρια και να δώσουν το «παρών» σήμερα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X