Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το τζάμπολ του ματς με τη Μάλαγα (ΦΩΤΟ)

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το τζάμπολ του ματς με τη Μάλαγα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης (25/1) με την Μάλαγα με μία προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς με τη Μάλαγα με μία τελευταία προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (25/1) η αναμέτρηση για την πρεμιέρα των ομίλων των «16» του  BCL.

Έτσι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία και είναι έτοιμη για το ματς.

Δείτε φωτογραφίες:

Τι δήλωσε νωρίτερα ο Ηλίας Καντζούρης

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης ενόψει του αυριανού ματς με τη Μάλαγα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε για τον αυριανό (25/01) αγώνα της πρεμιέρας της φάσης των «16» του BCL, με την πανίσχυρη Ουνικάχα, λίγο πριν από την αποψινή προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena:

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε. Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά. Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X