Πάρτι του Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς (130-150) στο Ντιτρόιτ!

Πάρτι του Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς (130-150) στο Ντιτρόιτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Ντιτρόιτ Πίστονς, τους οποίους συνέτριψαν με το εμφατικό 150-130.

Το παιχνίδι στην Little Caesars Arena του Ντιτρόιτ ουσιαστικά πήρε τον… δρόμο του από την πρώτη περίοδο. Εκεί όπου οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν πατήσει το γκάζι, είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των Πίστονς και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τις βάσεις από την πρώτη περίοδο. Ο Greek Freak ήταν καταιγιστικός στο διάστημα αυτό, μετρώντας 20 πόντους με 6/6 σουτ, για να τελειώσει την αναμέτρηση με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 8/15 σουτ και 11/17 βολές σε 26 λεπτά συμμετοχής, παρακολουθώντας τα τελευταία 9 λεπτά του αγώνα από τον πάγκο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X