«Όρθια» στο «Μεστάγια» η Αλμερία - Πήρε 2-2 από τη Βαλένθια

«Όρθια» στο «Μεστάγια» η Αλμερία - Πήρε 2-2 από τη Βαλένθια
Photo Credits: INTIME

Ούτε την Αλμερία κατάφερε να νικήσει η Βαλένθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε την Αλμερία κατάφερε να νικήσει η Βαλένθια και με το 2-2 που παραχώρησε στο «Μεστάγια» παρέμεινε σε δυσχερή θέση στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής της LaLiga.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο «καιγόταν» για την πρώτη νίκη μέσα στο 2023 (προερχόταν από τρεις σερί ήττες), προκειμένου να πάρει βαθιά ανάσα, παρ΄ όλα αυτά αν και προηγήθηκε δύο φορές, δεν μπόρεσε να φτάσει στο στόχο της.

Η φιλοξενούμενη, Αλμερία, μετά το 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της απέσπασε ένα ακόμη «χρυσό» βαθμό (παρέμεινε χωρίς νίκη για 4ο συνεχόμενο ματς) στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού και βρίσκεται στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία, όμως, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Θα μπορούσε, μάλιστα, η ομάδα του Ρούμπι να είχε προηγηθεί στο 44ο λεπτό, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαρζί Ραμαζανί βρήκε το αριστερό δοκάρι του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X