Η ΑΕΚ με... φόρα στη Νίκαια για το «διπλό» με τον ουραγό Ιωνικό (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ με... φόρα στη Νίκαια για το «διπλό» με τον ουραγό Ιωνικό (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ιωνικό και θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει το σερί της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, πάει με το πόδι πατημένο στο γκάζι στη Νίκαια και θέλει να πάρει το «διπλό» κόντρα στον Ιωνικό, για να παραμείνει κοντά στον ΠΑΟ και να περιμένει απώλεια βαθμών του το βράδυ με τον ΠΑΟΚ.

Η Ενωση θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1) την ομάδα της Νίκαιας (τελευταία στη βαθμολογία) σε ματς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στης Super League.

Η ΑΕΚ, με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς προέρχεται από ένα σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα στη Νέα Φιλαδέλφεια με 4-1 τον Παναιτωλικό, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε στο ίδιο γήπεδο με 3-0 τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο.

Στόχος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα να παραμείνει πολύ κοντά στον ΠΑΟ για να περιμένουν την επόμενη απώλεια βαθμών του…

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει μαζί τους οπαδούς της στη Νίκαια, καθώς ο Ιωνικός δεν συμφώνησε με το αίτημά της για εισιτήρια.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ιωνικό με τα γνωστά προβλήματα, καθώς δεν έχει στη διάθεση του τους Ελίασον, Μοχαμαντί, Σιντιμπέ και Γαλανόπουλο, που είναι ανέτοιμοι, ωστόσο είδε τον Γκατσίνοβιτς να επιστρέφει γρηγορότερα από το αναμενόμενο και να φωνάζει «παρών»!

Ο Γκατσίνοβιτς κατάφερε να επιστρέψει και έτσι μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ιωνικό, για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του. Και μένει να φανεί αν παίξει σήμερα ή από την Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα το ματς με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερά, τον Μουκουντί με τον Βίντα στα στόπερ με τον Μήτογλου να έχει και αυτός ελπίδες να παίξει, τον Σιμάνσκι με τον Γιόνσον στον άξονα, τον Πινέδα αριστερά, τον Φερνάντες δεξιά και τον Αραούχο πίσω από τον φορ Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης.

Το πλάνο του Ιωνικού

Από την άλλη, ο Ιωνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς και αγνοεί τη νίκη από τον Νοέμβριο. Η ομάδα του Σπανού προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από το Βόλο.

Στον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς πέρα από τον Μασάς που μένει σταθερά εκτός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Τσίμπσαχ να επιστρέφει.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: Χριστοδούλης, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Πογοσιάν, Ιωαννίδης Χ., Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Γούλερι, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Οι διαιτητές του Ιωνικός-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
  • Βοηθοί: Κούλα Χασάν, Μωϋσιάδης Θεόφιλος
  • 4ος: Δημήτριος Μαλούτας
  • VAR: Δημήτριος Καραντώνης, Μιχαήλ Παπαδάκης

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X