Προετοιμάζει τον κόσμο του Άρη γι' αυτό που έρχεται με Ολυμπιακό ο Καρυπίδης: «Στηρίξτε την ομάδα, συσπειρωθείτε γύρω της»

Προετοιμάζει τον κόσμο του Άρη γι' αυτό που έρχεται με Ολυμπιακό ο Καρυπίδης: «Στηρίξτε την ομάδα, συσπειρωθείτε γύρω της»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης φαίνεται να προετοιμάζει τον κόσμο της ομάδας μέσω Instagram γι' αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O πρόεδρος του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης προετοιμάζει τον κόσμο της ομάδας μέσω Instagram γι’ αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό.

Σε μήνυμά του στο Instagram ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τον Άρη και να συσπειρωθεί γύρω από το σύνολο του Άλαν Πάρντιου για την προσπάθεια που κάνει να εκπληρώσει τους εγχώριους στόχούς του.

Συγκεκριμένα, μετά την άνετη νίκη επί του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική της Super League, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram κατά την οποία αναφέρει: «Στηρίξτε την ομάδα. Αγκαλιάστε την. Συσπειρωθείτε γύρω της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karypidis Theodoros_Official (@karypidis_theodoros_)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X