Super League: Υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης σήμερα ο ΟΦΗ - Το σερί και η… επιστροφή

Super League: Υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης σήμερα ο ΟΦΗ - Το σερί και η… επιστροφή
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για την 19η αγωνιστική της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης, για την 19η αγωνιστική της Super League. Με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε όρθιος στην Τούμπα και έφυγε με το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην 11 θέση με 16 βαθμούς.
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε στην εικοσάδα και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Χάρολντ Μοσκέρα και Μάρκο Μπάκιτς, ενώ εκτός έμεινε ο Χουάν Νέιρα μετά την δίωξη που του επιβλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Παράλληλα, δεν βρίσκονται στην αποστολή ο τιμωρημένος, Απόστολος Διαμαντής, αλλά και ο Καμάου, ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Γιοχού, Θοράρισον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντζου, Γκερέρο, Ντικό, Mοσκέρα, Μπιφουμά

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης «κόλλησε» στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες από το 24’ και μετά, αφού ο Ριέρα αποβλήθηκε. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας τον Ινδονήσιο Μπάγκους Καφί, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Αρκάδες. Επιπλέον, επέστρεψαν οι μέχρι πρότινος τραυματίες Μπαρτόλο, Γκαρθία, Μπενίτο. Αντίθετα εκτός θα είναι ο Ματίας Ιγκλέσιας που θα εκτίσει την πρώτη εκ των δύο αγωνιστικών της ποινής του, όπως και Άντριαν Ριέρα ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό. Εκτός παραμένουν λόγω τραυματισμών οι Καπίγια, Τιλίκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπάγκους, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

  • Διαιτητής: Φωτιάς
  • Βοηθοί: Σακκάς, Β.Μωυσιάδης
  • Τέταρτος: Ματσούκας
  • VAR: Τσακαλίδης, Κουρομπύλια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X