Οι παίκτες της ΑΕΚ έλαβαν το πριμ των 300.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Οι παίκτες της ΑΕΚ έλαβαν το πριμ των 300.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πληρώθηκαν σήμερα το πριμ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τα πηγαίνει πολύ καλά και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σκορπά χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας για την εικόνα που βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα με τέσσερα σερί παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όλοι στην ΑΕΚ ένιωσαν από κοντά την αγάπη του κόσμου της Ένωσης που βρέθηκε στις εξέδρες, στις νίκες με Παναθηναϊκό, Κηφισιά, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό για Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα, για τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τάξει πριμ 300.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές μετά το ματς, το οποίο και έλαβαν χθες οι «κιτρινόμαυροι» και μοίρασαν σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Έτσι, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια το κλίμα είναι… από όλες τις πλευρές πολύ καλό και θετικό και οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί για να φτάσουν άμεσα στην κορυφή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X