Και τώρα η Νίκαια με τις... παγίδες της!

Και τώρα η Νίκαια με τις... παγίδες της!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για το ματς με τον Πανσερραϊκό και... όχι μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποια ήταν τα ζητούμενα πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την ΑΕΚ; Πρώτον, το σκορ πρόκρισης. Επιτεύχθηκε με το 3-0. Δεύτερον, το να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα, κυρίως με τραυματισμό. Δόξα τω Θεώ, πήγαν όλα καλά. Τρίτον, όσοι αγωνιστούν, αφού ήταν δεδομένο ότι θα γίνονταν πολλές αλλαγές, να έδειχναν την ίδια διάθεση και επιθυμία με τους βασικούς.

Και αυτό έγινε, αλλά και οι βασικοί που χθες μπήκαν ως αναπληρωματικοί, μπήκαν με την ίδια ένταση και αγωνίστηκαν λες και πρόκειται για ένα δύσκολο και κομβικό ματς πρωταθλήματος. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αποτυπώνει τη νοοτροπία που έχει περάσει σε όλους, ο Αλμέιδα. Ανεξαρτήτως αν ορισμένοι έπαιξαν καλά και κάποιοι άλλοι λιγότερο καλά, παράπονο για έλλειψη διάθεσης και έντασης, δεν μπορεί να υπάρξει.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για την ΑΕΚ, αλλά επειδή υπάρχει και αντίπαλος, οφείλουμε να πούμε ότι ο Πανσερραϊκός έκανε πολύ μεστή και συγκροτημένη εμφάνιση και έδειξε, έστω και για ένα ημίχρονο, ότι διαθέτει σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Και σίγουρα σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, έπαιξε καλύτερα από τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που έχουν περάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εντάξει, στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν κι αυτοί την μπάλα, όταν μπήκαν και τα «βαριά όπλα» της ομάδας του Ματίας, αλλά αυτό ήταν και αναμενόμενο και φυσιολογικό. Όπως και να έχει, ο Πανσερραϊκός έδειξε γιατί βρίσκεται στην κορυφή του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, διεκδικώντας την επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια».

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που σηκώνει πολλές αναλύσεις. Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα και… καθάρισε εύκολα. Και χόρτασε και θέαμα και τον κόσμο. Απλά πράγματα.

Το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νίκαια, είναι και δύσκολο και… παγίδα. Για πολλούς λόγους. Θέλει προσοχή, θέλει σοβαρότητα, θέλει ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Έχω τη βεβαιότητα ότι οι Νικαιώτες θα «σκυλιάσουν» προκειμένου να κόψουν βαθμούς από την ΑΕΚ. Λογικό και θεμιτό θα πείτε, αφού κινδυνεύουν, αλλά και σε… άλλα παιχνίδια κινδύνευαν.

Τέλος πάντων, είναι ένα ματς που εγκυμονεί κινδύνους και παγίδες. Η ΑΕΚ απλά δεν πρέπει να… θυμηθεί το πρώτο ημίχρονο που είχε κάνει στα Γιάννενα. Να μπει από την αρχή όπως πρέπει κι όπως ξέρει και να πάρει το «διπλό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X