ΑΕΚ - Πανσερραϊκός: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και εξαφανίστηκε από τον Πανσερραϊκό κερδίζοντας εύκολα με 3-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Θεατής μεν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά σε ετοιμότητα δε. Όσες φορές χρειάστηκε έστω και υποτυπωδώς να διαχειριστεί φάσεις, το έκανε σωστά και με προσοχή.

Βεντάντ Ραντόγια: Για μια ακόμα μια φορά ήταν πολύ πειθαρχημένος στον ρόλο που είχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Με γρήγορες και σωστές καλύψεις στην άμυνα αλλά και με ανεβάσματα από την πλευρά του, στα οποία προσπαθούσε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία.

Σίμος Μήτογλου: Έκανε για ένα ακόμα παιχνίδι σωστά την δουλειά. Κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε στο ανασταλτικό τομέα, κρατώντας σωστά την θέση του. Ενώ με την μπάλα στα πόδια έψαχνε σωστά μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού.

Γιώργος Τζαβέλλας: Του λείπει ξεκάθαρα ο αγωνιστικός ρυθμός και πλέον αυτό του βγαίνει και στο παιχνίδι του. Φυσικά έχει την εμπειρία να διαχειριστεί ματς σαν το χθεσινό. Όμως είχε και κάποιες επιλογές που ήταν και βιαστικές αλλά και λανθασμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, ανέβηκε πολύ και ήταν σταθερός.

Εχσάν Χατζισαφί: Παράμεινε στην βασική ενδεκάδα από το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό. Και η αλήθεια είναι πως φαινόταν να του βγαίνει κάποια κούραση, από το πολύ καλό παιχνίδι και την πολλή δουλειά που έβγαλε την Κυριακή. Πήρε κάποιες προσπάθειες από την πλευρά του, αλλά γενικώς του έλειπε η φρεσκάδα. Ωστόσο έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Γκαρσία.

Αλεξάντερ Φράνσον: Έπαιξε σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Και στα καθήκοντα του ειδικά τα ανασταλτικά, τα πήγε περίφημα. Κάλυπτε πολύ σωστά τους χώρους, ενώ έβγαινε εγκαίρως πάνω στους αντιπάλους του για να τους κλείσει σωστά. Με την μπάλα στα πόδια έψαχνε την σιγουριά χωρίς να πάρει ρίσκο.

Ορμπελίν Πινέδα: Κορυφαίος της ΑΕΚ ξανά. Μπορεί να μετακινήθηκε στον άξονα για να παίξει δίπλα στο κόφτη, όμως επί της ουσίας είχε μια ελευθερία να κινείται παντού. Και προσπάθησε να την αξιοποιήσει παίρνοντας αρκετές φορές την μπάλα στα πόδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκαν τόσο πολλά πράγματα. Στο δεύτερο έστησε ένα μικρό πάρτι και έκανε τα πάντα, ακόμα και σκοράροντας.

Πάολο Φερνάντες:  Ήταν ο παίκτης που ότι καλό έφτιαχνε η ΑΕΚ στην επίθεση, ήταν από τα δικά του πόδια. Πολύ διάθεση, πολύ καλές εμπνεύσεις και αυτός που έβαλε τα περισσότερα ζητήματα απ’ όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, στην άμυνα του Πανσερραϊκού. Ήταν και αυτός που είχε και τις περισσότερες και καλύτερες απειλές.

Στίβεν Τσούμπερ: Για ένα ακόμα παιχνίδι, έδειχνε υπερβολικά αγχωμένος για να βρει ένα γκολ και υπήρχαν και πάλι πολλές προσπάθειες την οποίες τράβηξε από τα μαλλιά. Ενώ ξεκινούσε καλά τις προσπάθειες του, στο τέλος τους δεν είχε καθόλου σωστή επιλογή.

Πέτρος Μάνταλος: Είχε διάθεση και πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Όμως τις περισσότερες εξ αυτών δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει σωστά. Δεν είχε σωστές τελικές επιλογές, με αποτέλεσμα φάσεις που ξεκινούσε και έφτιαχνε ο ίδιος, ήταν και αυτός που τις χάλαγε στο τέλος.  Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά, είχε πολύ καλύτερες επιλογές και πέτυχε και το πρώτο γκολ.

Τομ Φαν Βέερτ: Περίμενε καλύτερες πάσες και πολύ πιο σωστές τροφοδοτήσεις από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος έπαιρνε καλές θέσεις, ενώ έσπαγε και σωστά την μπάλα για να μπορέσει να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Βγήκε νωρίς λόγω ενοχλήσεων.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε αλλαγή και μπήκε πολύ κεφάτος και με τεράστια όρεξη. Έβαλε ένα γκολ με πλασέ εξ επαφής, έδωσε μια ασίστ για το γκολ του Πινέδα. Και κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, αναστάτωνε την αντίπαλη άμυνα.

Νορντίν Άμραμπατ: Κεφάτος μπήκε στο ματς και ο Μαροκινός. Πήρε μπάλες στα πόδια του, έδωσε ρυθμό στην ομάδα και είχε ορισμένες εξαιρετικές εμπνεύσεις για να απλώσει την επίθεση της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Όποτε και αν μπαίνει στο γήπεδο, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, ο αρχηγός της ΑΕΚ κάνει πάντα, τα… πάντα για την ομάδα. Αυτή την φορά μάλιστα πήρε πάνω του περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Λάζαρος Ρότα: Από την στιγμή που μπήκε έδωσε πολλή ενέργεια στην ΑΕΚ στην δεξιά της πλευρά. Ανέβαινε συνεχώς, βοηθούσε την επιθετική λειτουργία και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, μπορούσε ακόμα και να βρει δίχτυα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X