Super League: Συνεταιρισμός υπό διάλυση επί προεδρίας Μαρινάκη

Super League: Συνεταιρισμός υπό διάλυση επί προεδρίας Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Η Super League είναι συνεταιρισμός υπό διάλυση επί προεδρίας Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη η Super League έχει υποστεί τεράστια φθορά, πλέον ανοιχτά χρησιμοποιείται για να γίνεται «πόλεμος» σε μέλη της και προφανώς με τις παρούσες συνθήκες δεν έχει τον παραμικρό λόγο ύπαρξης.

Το πρωτάθλημα γεμάτο σασπένς. Τα γήπεδα με το υψηλότερο ποσοστό πληρότητας τα τελευταία πολλά χρόνια. Το VAR έχει φέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία, μην επιτρέποντας αδικίες στο επίπεδο του πρόσφατου παρελθόντος. Αυτές είναι πλέον οι Κυριακές μας σε επίπεδο Super League. Αγωνιστικό και φίλαθλο.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι αντιστρόφως ανάλογα διοικητικά. Εκεί ο συνεταιρισμός επιβιώνει με μάσκες οξυγόνου. Έχοντας τον επικεφαλής της λίγκας να διακόπτει διαρκώς την παροχή. Αργά ή γρήγορα η SuperLeague θα τελειώσει. Έτσι όπως κατάντησε σε αυτό το επίπεδο, δεν έχει και κανέναν λόγο ύπαρξης.

Χώρος βόλεψης αρχιδιαιτητών που θα ήθελε ο νυν πρόεδρος να είναι στη θέση του Μπένετ. Λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος για να μπορεί να συμμετέχει στα της ΕΠΟ, κάνοντας τα γνωστά σόου υπερασπιζόμενος το συμφέρον όχι της διοργάνωσης, αλλά της ΠΑΕ ιδιοκτησίας του.

Οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι, ήταν ξεκάθαρα η συμπεριφορά προς άλλα μέλη της λίγκας. Αρχικά η ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ χωρίς να έχει ενημερωθεί κανείς. Παίζοντας το παιχνίδι της στρατηγικής κατά της ΕΠΟ.

Στη συνέχεια αυτού, ήρθε και η επιστολή με τις αναφορές σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ουσιαστικά-παρότι τους γράφει ως «κιτρινόμαυρους» και «μαυρόασπρους»-τη στιγμή που αφήνεται να εννοηθεί κιόλας πως η συγκεκριμένη κίνηση εκφράζει τη λίγκα. Όχι μόνο τα συμφέροντα του Ολυμπιακού δηλαδή.

Αν υπήρχε οποιαδήποτε πρεμούρα για το καλό της SuperLeague, δε θα επέτρεπε ο πρόεδρός της να γραφτεί σε επιστολή της ΠΑΕ ιδιοκτησίας του προς FIFA-UEFA, πως ο φίλαθλος κόσμος έχει αγανακτήσει. Μειώνοντας το προϊόν, τη στιγμή που τα εισιτήρια αυξάνονται κατακόρυφα.

Θα αποδεχόταν την πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ να παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου της γηπέδου. Ως πρόεδρος της λίγκας, η οποία και μόνο κερδισμένη βγαίνει από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των μελών της.

Όργανο μικροπολιτικής και πολεμικής κατά άλλων μελών του συνεταιρισμού. Μηδενική συνεισφορά στην άνοδο της εμπορικότητας της λίγκας. Ίσα-ίσα διακρίνεται ξεκάθαρα και η διάθεση μείωσης της όποιας βελτίωσης έχει παρουσιαστικά στο προϊόν. Προκειμένου να μην έχει κανείς να αντιπαρατάξει τα γεγονότα, στη διάθεση κατρακύλας του πρωταθλήματος.

Έτσι όπως έχει καταντήσει η Super League ως συνεταιρισμός, καλύτερα να κατεβάσει ρολά. Δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης, παρά μόνο την τοξικότητα, την αύξηση της πόλωσης, ενώ γίνεται «όπλο» στα χέρια εκείνου που θα έπρεπε να μάχεται καθημερινά για το καλό της. Αλλά ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Κανένα όμως από τα μέλη του συνεταιρισμού δεν δικαιούται να βγάλει κιχ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκείνοι τον ψήφισαν, εκείνοι τον ανέδειξε πρόεδρο, εκείνοι επιζητούσαν αυτό που συμβαίνει σήμερα, εκείνοι είναι οι υπόλογοι. Ο Μαρινάκης δεν είναι κανένας κομήτης που έπεσε στο ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου οι αληθινοί υπεύθυνοι για την κατάντια της Super League είναι μόνο όσοι αποφάσισαν να διχάσουν το ποδόσφαιρο και να παράξουν απύθμενη τοξικότητα.

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε ποιος έπραξε τι…

Πηγή: sdna.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X