Ολυμπιακός: Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το 70% του Ραμόν, λένε οι Βραζιλιάνοι

Ολυμπιακός: Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το 70% του Ραμόν, λένε οι Βραζιλιάνοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η μεταγραφή του 21χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Φλαμένγκο στους «ερυθρολεύκους», η συμφωνία για τον οποίο επετεύθχη σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βραζιλιάνος δημοσιογράφος, οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν το 70% των δικαιωμάτων του Ραμόν από την Φλαμένγκο, αφήνοντας στην βραζιλιάνική ομάδα το υπόλοιπο 30%.

Ο σύλλογος της Βραζιλιάς έχει δώσει προφορικά την συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και περιμένει την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για να τελειώσει και επίσημα το deal.

Μάλιστα, ο Κασαγκράντε ενημέρωσε πως βρίσκεται στην Βραζιλία κι ένας εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά που μιλάει απευθείας με την Φλαμένγκο και τους εκπροσώπους του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X