Κάντιθ: Ζητά να ξαναπαίξει με την Έλτσε από το 81ο λεπτό μετά το τραγικό λάθος του VAR στο γκολ του Πόνσε!

Κάντιθ: Ζητά να ξαναπαίξει με την Έλτσε από το 81ο λεπτό μετά το τραγικό λάθος του VAR στο γκολ του Πόνσε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαιτητής του αγώνα, Κάρλος ντελ θέρο Γκράντε, ζήτησε συγγνώμη από την Κάντιθ για το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Έλτσε, καθώς ο Εζέκιελ Πόνσε που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Σύμφωνα με την υπόδειξη του VAR, όμως, το γκολ μέτρησε και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Tώρα η Κάντιθ ζητά να ξαναγίνει το παιχνίδι από το 81′ και μετά, από το σημείο δηλαδή που ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και μπήκε το τέρμα που δεν έπρεπε να μετρήσει.

«Ο σύλλογος δηλώνει ότι δεν θα μείνει ακίνητος μπροστά στην αθλητική αδικία που σημειώθηκε χθες. Η εγκυρότητα του γκολ του Πόνσε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απλό ανθρώπινο λάθος, αλλά μάλλον ως σοβαρό και προφανές τεχνικό σφάλμα διαιτησίας που υποκινείται από την αμέλεια και μη συγχωρεμένη ενέργεια των διαιτητών της αίθουσας VAR που ορίστηκαν από την RFEF. Οχι μόνο παραβίασαν τους ισχύοντες νόμους του παιχνιδιού, αλλά αγνόησαν επίσης τους ισχύοντες κανονισμούς σχετικά με τις αρχές και τις διαδικασίες που ρυθμίζονται στο Πρωτόκολλο VAR» αναφέρει μεταξύ άλλων η Κάντιθ στην ανακοίνωσή της.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X