Ο Μαρινάκης «εξερράγη» για το πέναλτι του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα - «Εμείς δεν έχουμε πάρει τέτοιο φέτος»

Όλα του φταίνε του Βαγγέλη: «Στημένος διαιτητής, στημένη η ΕΠΟ - Θα γίνει ΔΣ για να πάρουμε αποφάσεις»
Photo Credits: INTIME

Γιατί «εξερράγη» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «εξερράγη» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΟ, λόγω του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα, μάλιστα υποστήριζε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει τέτοιο φέτος.

Ακόμα μία συνεδρίαση της ΕΠΟ χθες (17/1) ήταν… εκρηκτική, μετά την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη μπρος τον Τάκη Μπαλτάκο, με την οποία εξαπέλυε ολομέτωπη επίθεση κατά πάντων και ζητούσε την παραίτηση τόσο του ίδιου, όσο και του Ιάκωβου Φιλιππούση, παράλληλα με την παρέμβαση της FIFA για να τοποθετηθεί Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Ενδιαφέρον ωστόσο έχει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν εκτός… αρχικού προγράμματος της συνεδρίασης. Ποιο ήταν ωστόσο το γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα κι έφερε την αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός;

Το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα κι επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ στις καθυστερήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ήταν έξαλλος κι αυτός ήταν ο λόγος της αντίδρασής του μέσω της συγκεκριμένης επιστολής, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ και πρόεδρος της Super League, είχε προειδοποιήσει μάλιστα μετά το βράδυ της Κυριακής πως «αυτό το πέναλτι δεν θα περάσει έτσι, θα τους ξεφτιλίσω»! Έλεγε δε ότι «εμείς δεν έχουμε πάρει τέτοιο πέναλτι φέτος…».

Κάπως έτσι, αντί να μπει σε πρώτο πλάνο το θέμα Φιλιππούση, για τον οποίο υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια αναφορικά με διάφορους χειρισμούς του, η συνεδρίαση αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος στη νέα επίθεση του Β.Μαρινάκη στην Ομοσπονδία, η οποία όπως είναι φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X