Πήρε τον Ρίερσον από την Ουνιόν η Ντόρτμουντ

Πήρε τον Ρίερσον από την Ουνιόν η Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην μεταγραφή του Γιούλιαν Ρίερσον προχώρησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει το «Sky», προσφέροντας πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Ουνιόν Βερολίνου.

Παράλληλα, οι Βεστφαλοί δέσμευσαν τον Νορβηγό δεξιό μπακ με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, προκειμένου να καλύψουν άμεσα το κενό στα μετόπισθεν μετά τον τραυματισμό του Τόμας Μενιέ.

Ο Ρίερσον, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αναμένεται -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπορούσια στο ματς με την Άουγκσμπουργκ. Τη φετινή σεζόν, ο 25χρονος άσος μέτρησε 13 συμμετοχές με τη φανέλα των «σιδερένιων», σε σύνολο 15 αγώνων στη Bundesliga. Στην Ουνιόν μεταγράφηκε το 2018 και έκανε έκτοτε 109 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και δίνοντας άλλες τόσες ασίστ, ενώ είναι και 15 φορές διεθνής.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X