Μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από Ολυμπιακό βγήκαν για φαϊ στον Άρη

Μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από Ολυμπιακό βγήκαν για φαϊ στον Άρη
Photo Credits: INTIME

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό βγήκαν στον Άρη με Καρυπίδη να κερνά το τραπέζι ως επιχείρηση ανασύνταξης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση ανασύνταξης ενόψει του αγώνα (18/1, 19:00) με τον Ολυμπιακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε το τραπέζι στην ομάδα ζητώντας απ’ όλους να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό με 1-0.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από τους «κίτρινους», ο Άρης αδικεί συστηματικά τον εαυτό του στα μεγάλα παιχνίδια, αυτό έκανε και χθες (15/1) στο «Καραϊσκάκη» καθώς πλήρωσε βαρύ τίμημα στο πρώτο αμυντικό λάθος που έκανε στο παιχνίδι και στη συνέχεια δεν βρήκε μονοπάτι επιστροφής στο παιχνίδι.

Κι έτσι ενίσχυσε την αναποτελεσματικότητά του στα ντέρμπι η οποία τον έχει περιορίσει στους τέσσερις βαθμούς σε σύνολο έξι αγώνων κι ενώ πέρυσι είχε εξασφαλίσει 13 βαθμούς στα μεγάλα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη δυσκολία του τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση καθώς παραμένει στα μόλις δύο γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Ο Πάρντιου

Κατά τον Άλαν Πάρντιου, αυτό που σίγουρα χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές του είναι να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους καθώς αυτό είπε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό κι ενόψει του αγώνα για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Το ίδιο μήνυμα έστειλε και ο Θόδωρος Καρυπίδης στο σημερινό (16/1) δείπνο που παρέθεσε στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την άποψη ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας να προχωρήσει στον συγκεκριμένο θεσμό και ζήτησε απ’ όλους να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X