Ριτσάρλισον για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ: «Χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου»

Ριτσάρλισον για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ: «Χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου»
Photo Credits: INTIME

Για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ μίλησε ο Ριτσάρλισον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας μήνας από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ και για κάποιους παίκτες όπως ο Ριτσάρλισον, το να αποχαιρετήσουν τα όνειρα διάκρισης στο τουρνουά, δεν έχει φύγει από το μυαλό.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής φορ, να παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN Brazil μετά από την ήττα της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου από την Άρσεναλ (0-2) και να μην κρύβει τη στενοχώρια του για το πρόσφατο οδυνηρό χαστούκι που δέχτηκε ως μέλος της εθνικής Βραζιλίας από την Κροατία στους «8».

«Ήταν ένα σοκ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου. Ήταν δύσκολο να ανακάμψεις. Ακόμα και τώρα βλέπω videos στα social media από το παιχνίδι και στενοχωριέμαι.

Θα πρέπει όμως να προχωρήσουμε. Είμαι ακόμα νέος και νομίζω ότι μπορώ να πάρω μέρος σε τουλάχιστον ένα ακόμα Μουντιάλ ή δύο», τόνισε ο Ρισάρλισον, για να προσθέσει:

«Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, πήγαμε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα εκείνο το γκολ κόντρα στην Σερβία (σ.σ. ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Μουντιάλ) αλλά δεν ήταν ο στόχος που ήθελα. Τώρα είναι η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X