Τα πέναλτι κρατούν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή - Οι αποδείξεις για το πώς υπάρχει η διαφορά του +4 από την ΑΕΚ

Τα πέναλτι κρατούν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή - Οι αποδείξεις για το πώς υπάρχει η διαφορά του +4 από την ΑΕΚ

Τα πέναλτι διατηρούν, κρατούν αν θέλετε, τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και στο +4 από την ΑΕΚ και οι αποδείξεις έρχονται ευθύς αμέσως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει περισσότερους από 15 βαθμούς από το σημείο του πέναλτι διατηρώντας το +4 από την ΑΕΚ. Κάποια απ’ αυτά είναι και σωστά δόθηκαν, ωστόσο υπάρχουν και κάποια που δεν είναι…

Αναφερόμαστε στα δύο του Καμπάκοφ στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την Ένωση που αποτελούσαν πρόκληση στο μυαλό και στο χθεσινό με τον ΠΑΣ (0-1) όπου προηγήθηκε το καταφανέστατο χέρι του Κουρμπέλη, αλλά αντ’ αυτού ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε «άσπρη βούλα». Με απλά λόγια, δύο «δωράκια» στους «πράσινους» εν μέσω της θερμής μάχης του τίτλου με την ΑΕΚ που τους ακολουθεί κατά πόδας δείχνοντας εντός γηπέδου πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Τα πέναλτι, λοιπόν, δίνουν βαθμούς στον Παναθηναϊκό και τον κρατούν στο +4 από την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τρίποντο στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό (1-0) από την «άσπρη βούλα» με εκτελεστή τον Αϊτόρ και όπως προαναφέραμε ακολούθησε η ανατροπή με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο. Βρέθηκε να χάνει με Πινέδα και βρέθηκε με τρίποντο στο σακούλι διά σφυγιργμάτων του ανεκδιήγτου Καμπάκοφ που σε πρώτο χρόνο μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ στον Χατζισαφί σε πέναλτι και σε δεύτερο το φάουλ του Λιβάι στον Σπόραρ σε «βούλα». Άρα από μηδέν, άντε έναν βαθμό αν θέλετε, πήρε άλλους τρεις.

Ακολούθησε το ντέρμπι της Τούμπας, όπου νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ με το δεύτερο γκολ από τη βούλα και πάλι με τον Αϊτόρ, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική νίκησε τον Αστέρα (1-0) στη Λεωφόρο και πάλι με πέναλτι.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έσωσε τον βαθμό και πάλι από τη βούλα για να έρθει το χθεσινό πέναλτι-φάντασμα με τον ΠΑΣ (0-1) όπου ένας βαθμός μετατράπηκε δια μαγείας σε 3.

Βάλτε τα κάτω να δείτε πόσους βαθμούς έχει πάρει από τη βούλα ο Παναθηναϊκός; 16 αντί για 12 στην καλύτερη… Η διαφορά, δηλαδή, από την ΑΕΚ που είναι στο -4.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X